Dr. Costin Ardeleanu

Medic primar anestezie și terapie intensivă

Medic primar cu specializare în terapie intensivă, dr. Costin Aurelian Ardeleanu a lucrat în ultimii ani în mai multe spitale europene. Absolvent al Facultății de Medicină „Ovidius” Constanța, cu un master în morfologie normală și patologică, dr. Costin Aurelian Ardeleanu și-a început rezidențiatul la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, apoi a lucrat la Institutul de Boli Cardio-Vasculare „C.C. Iliescu”, finalizând rezidențiatul la University Hospital Letterkenny din Irlanda.

Biografie:

Dornic de cunoaștere și experiență în anestezie – terapie intensivă, după obținerea diplomei, dr. Ardeleanu a practicat această specialitate, începând din 2012, în diverse spitale universitare europene:

  • CHU Limoges – Spital Universitar Limoges- Franța (Anestezie în Chirurgia Toracică)
  • CHU Necker Enfants Malades – Paris – Spital Universitar Necker (Anestezie în Chirurgia pediatrică)
  • Universitatea de Medicină Dublin-Irlanda (Anestezie Loco-Regională)
  • Le Centre Hospitalier du Mans – Spital Regional Le Mans – Franța
  • Spitalul Universitar Letterkenny – Irlanda (CONSULTANT Anesthesia& ICU – Irlanda – Teaching Post)
  • CHU RENNES- SPITAL Universitar Rennes-Franța”,

au precizat reprezentanții Direcției Medicale din cadrul MApN.

Începând cu 1 aprilie, dr. Ardeleanu s-a alăturat echipei Spitalului Militar Constanța pentru o perioadă determinată de șase luni. „La puțin timp de la angajare a venit propunerea de a participa la o misiune internațională, pe care, după experiența dobândită în cariera medicală internațională, suntem convinși că o va onora cu profesionalism”, au mai transmis reprezentanții ministerului de resort.

Programați-vă la Dr. Costin Ardeleanu

mai 2024
lun
mar
mie
joi
vin
29
30
1
2
3
6
7
8
9
10
13
14
15
16
17
20
21
22
23
24
27
28
29
30
31
Fișiere cookie: Noi le folosim pentru a adapta site-ul la interesele și preferințele tale. Navigând în continuare, ești de acord cu politica de cookie-uri. Află mai multe aici.